28.8.2010

Mezinárodní výstava Mladá Boleslav - CZ

Rozhodčí: Petr Buba - CZ

Rozhodčí soutěže: Massimiliano Mannuncci- IT

Ocenění: Výborný 1, CAC, CACIB, BOB a I.BIG

Posudek králičí ráz: Ve všech partiích dobře postavený červený pes, s OH 30cm, perfektní pohyb, velmi kvalitní osrstění, výborná povaha.

Bonjourovo zakončení jeho výstavní kariéry bylo naprosto excelentní, jeho mimořádný vzhled ocenil nejen přísný a spravedlivý pan Petr Buba, ale i italský rozhodčí Massimiliano Mannuncci, jenž je znám jako velmi zásadový, ale hlavně spravedlivý a vážený rozhodčí. Velmi si ceníme jejich nestranného posouzení a děkujeme za krásné chvíle při posuzování.

Z nebe nám padaly kapky štěstí, které nemohly v žádném případě zkazit náladu a atmosféru této slavnostní chvíle.

Bonjourova ocenění za tři a půl roku absolvování nepřeberného množství výstav doma i ve světě,  byla víc než mimořádná a tento jedinec si právem odnášel z výstav převážně jen ta nejvyšší ocenění, od, Evropského vítěze, Šampión Šampionů I. místo, vítěze  Střední a Východní Evropy až po nejúspěšnějšího psa České republiky ze všech plemen FCI  - I. místo Top Dog 2008! Jsme na náš český odchov opravdu velmi pyšní, nyní nám dělá v širém světě velikou radost Dandie od Černé Sabinky , se kterým absolvuje výstavy jeho majitelka Natalia Andropova, kterou tímto zdravíme a Dandiemu posíláme do Moskvy plno pusinek!

Po rodinné poradě, padl verdikt, že právě výstava v Mladé Boleslavi bude tou poslední, že změníme od základu zajetý životní styl a jak se říká, obrátíme jej doslova a do písmene "naruby". To jsme ještě netušili, jak moc se náš život změní :-) Naši svěřenci změnu již pocítili - les, zahrada a výlety s páníčky jim opravdu svědčí!

...a nyní zpět k fotogalerii, kterou již ponechám bez komentáře :-)))))...

   

   

...padají nám kapky štěstí...jsme promoklí až na kůži :-)))) První místo - to je pro mnohé nedostižný sen, který jsme si na posledním vystoupení opravdu náležitě vychutnali a ještě jednou děkujeme všem rozhodčím, kteří nás ocenili tak vysoko!!!

..teď už jen pohled na dva znamenité a mimořádné jedince z naší chovatelské stanice od Černé Sabinky - bráškové se nezapřou :-)))))

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem rozhodčím, které jsme na cestách po výstavách potkávali a kteří poctivě ocenili naše jedince na které jsme právem víc než pyšní! Děkujeme!