21.8.2010

Mezinárodní výstava Lipsko

Werner Walter - DE

Výstava v Lipsku byla pro většinu z české výpravy spíše "divadlem", díky "úžasným" verdiktům pana rozhodčího a tak jsme se bavili a to doslova a do písmene....:-))))))

Jelikož jsme měli v tuto dobu všechny tituly již dávno hotové, oba německé šampiony získány lehce za několik měsíců, byla tato výstava pojata spíše jen jako výlet k sousedům spojený s běžnou výstavou. Ovšem, to se událo v kruhu, bylo opravdu natolik nechutné, že jsme se nakonec rozhodli - hrdost, že jsme Češi nám nemůže nikdo vzít - že druhý den již budeme v Lipsku jen jako vystavovatelé, ale i jako turisté a užijeme si místní krásu okolí a že se této "frašky" nebudeme dál účastnit. Dobře jsme udělali. I druhý den se pro převážnou většinu české výpravy  předchozí den opakoval. Jsem ráda, že jsme z minulých výstav dokázali, jak kvalitní máme pejsky a to že jsme dva roky za sebou obhájili v Německu i  několikrát prvenství, naposledy před měsícem a půl - I.BIG IV. FCI skupiny jezevčíků + III. BIS v Efurtu to jen dokazuje. Jak řekl jeden německý moderátor - byl to náš úžasný comeback! Tímto děkujeme všem rozhodčím - a nebylo jich za dva roky v Německu málo, kteří nás vždy objektivně posuzovali a nevadilo jim nás postavit na místa nejvyšší!!! Děkujeme !!!!

Údajný komentáře jistého českého vystavovatele na jeho webových stránkách, který na výstavě nebyl a jedné paní - co povídala - i když tam zmíněnou sobotu také nebyla.........bohužel, na toto nechci a nemohu reagovat, neboť se nepídím co kdo kdy řekl, či napsal.... já osobně na internetu navštěvuji jen seriózní webové stránky. :-)))

Ještě jednou patří veliké poděkování  všem rozhodčím, kteří nás během skoro sta výstav které jsme v různých zemích absolvovali, posuzovali spravedlivě a díky tomu, jsme měli to štěstí stanout převážně vždy na stupních nejvyšších!!!  Tyto výsledky jen dokazují, jak velmi kvalitní mám své odchovy!!!

Děkujeme !!!!! :-))))